Παρουσίαση – Eντοπισμός και χαρτογράφηση εγκοίλων με γεωφυσικές μέθοδους

Άλλη μια Τετάρτη τελείωσε με τα μέλη του ΠΡΩΤΕΑ, αλλά και παιδιά που πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι μας, γεμάτα από επιστημονικές γνώσεις παρατηρώντας πόσο πολύτιμες είναι οι ” γεωφυσικές μέθοδοι ” για τον εντοπισμό εγκοίλων αλλά και την βοήθεια που παρέχουν σε μελέτες για ήδη γνωστά σπήλαια.

Πάνω από όλα όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Αν. Καθηγητή του Τμ. Γεωλογίας (Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής), κ. Παναγιώτη Τσούρλο που μας έκανε την τιμή να παρουσιάσει κάτι τόσο ιδιαίτερο, κομμάτι του ήδη πλούσιου ερευνητικού του έργου και να μας μεταδώσει με απλότητα κάτι τόσο εξειδικευμένο, και από εδώ και πέρα η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για μελλοντικές διαλέξεις, ενώ δεσμευτήκαμε να τον πάρουμε μαζί μας μέσα σε κάποιο σπήλαιο.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας που δίνουν το παρόν σε κάθε παρουσίαση, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι ενδιαφέρονται για όσα θέματα σχετίζονται με την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

Τέλος με χαρά είδαμε καινούρια άτομα να περνούν το κατώφλι μας και να γνωρίζουν από κοντά τον ΠΡΩΤΕΑ, και ελπίζουμε να βλέπουμε κάθε Τετάρτη νέους και νέες που εκτός από επισκέπτες σε διαλέξεις θα θέλουν να πληροφορηθούν τα σπηλαιολογικά δρώμενα και ποτέ δεν ξέρεις ένα κλικ είναι και να μπούμε παρέα σε κάποιο σπήλαιο.!

Εικόνα από τα γραφεία του ΠΡΩΤΕΑ, κατά την παρουσίαση
Ο κ.Παναγιώτης Τσούρλος κατά την παρουσίαση του στον ΠΡΩΤΕΑ
Τα σχήματα πάντα λύνουν απορίες

Leave a Reply