Παρουσίαση της αποστολής στο Βέρμιο

Την Παρασκευή 1 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση – Ημερίδα στο Σέλι, της Σπηλαιολογίας Θεσσαλονίκης ΠΡΩΤΕΑΣ σε συνεργασία με τον Τουριστικό Όμιλο Σελίου στο καφέ – μπαρ Αγέρι.
Οι κάτοικοι της περιοχής που παρευρέθηκαν είχαν την δυνατότητα μέσα από 2 παρουσιάσεις, πρώτα να γνωρίσουν τι είναι και τι κάνει ο ΠΡΩΤΕΑΣ και έπειτα να περιηγηθούν μέσα απο φωτογραφίες και βίντεο στα σπήλαια της περιοχής τους.

Αρκετό ενδιαφέρον έδειξαν για τα σπήλαια της περιοχής τους, αλλά και για τον υπόλοιπο φυσικό πλούτο της περιοχής τους (μονοπάτια, φαράγγια, κ.α.) καθώς οι ερωτήσεις τους ήταν αρκετές.Παράλληλα ο ΠΡΩΤΕΑΣ στον χώρο της παρουσίασης έκθεσε φωτογραφίες από τα ομορφότερα σπήλαια της Ελλάδας (μη τουριστικά) , ενώ για όποιον δεν μπόρεσε να έρθει οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στον χώρο για αρκετό καιρό.

Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Τ.Ο.Σ. Σωτήρη Πιτούλια για την άμεση υποστήριξη του ,και την διαμονή μας στο καταφύγιο,αλλά και όλα τα μέλη και τους κατοίκους του Σελίου για την υποστήριξη τους και στην αποστολή αλλά και κατά την παρουσίαση.
Ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο Σέλι
Εικόνα από την παρουσίαση στο Αγέρι
Μπλούζες και φωτογραφίες για το κοινό
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Τ.Ο.Σ.

Leave a Reply